Hilarische Lucky TV: 'Mark Rutte sms'te complimenten aan zichzelf' (video)

Hilarische Lucky TV: 'Mark Rutte sms'te complimenten aan zichzelf' (video)

Donderdag 19 mei 2022 om 00:07

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

Wat staat er in de verwijderde sms'jes van Mark Rutte? Voordat de Tweede Kamer zich donderdag over deze kwestie gaat buigen, heeft LuckyTV wel een idee. Het zou gaan om persoonlijke berichten van de premier, aan de premier. Bekijk de video van LuckyTV hieronder.

Lees verder onder de video.

Hilarische <em>Lucky TV</em>: 'Mark Rutte sms'te complimenten aan zichzelf' (video) Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Wat staat er in de verwijderde sms'jes van Mark Rutte? Voordat de Tweede Kamer zich donderdag over deze kwestie gaat buigen, heeft LuckyTV wel een idee. Het zou gaan om persoonlijke berichten van de premier, aan de premier. Bekijk de video van LuckyTV hieronder. Lees verder onder de video. ComplimentenJarenlang verwijderde Mark Rutte in zijn ogen irrelevante sms’jes van zijn oude Nokia, omdat zijn telefoon te weinig opslagruimte zou hebben. In bovenstaande video van LuckyTV hoor je over wat voor soort sms'jes dat ging. Zo zou Rutte zichzelf complimenten sturen én uitnodigingen voor etentjes en verjaardagen en ook antwoordde de premier op zijn eigen berichten. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. LuckyTV: Thierry Baudet gaat Sigrid Kaag behandelen na geestverschijning Bekijk deze video »
Talkshow :
Hilarische Lucky TV: 'Mark Rutte sms'te complimenten aan zichzelf' (video)

Complimenten
Jarenlang verwijderde Mark Rutte in zijn ogen irrelevante sms’jes van zijn oude Nokia, omdat zijn telefoon te weinig opslagruimte zou hebben. In bovenstaande video van LuckyTV hoor je over wat voor soort sms'jes dat ging. Zo zou Rutte zichzelf complimenten sturen én uitnodigingen voor etentjes en verjaardagen en ook antwoordde de premier op zijn eigen berichten.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's