Winter Vol Liefde zit vol markante types: 'Het wordt weer smullen' (video)

Winter Vol Liefde zit vol markante types: 'Het wordt weer smullen' (video)

Maandag 18 december 2023 om 20:43

Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023

<em>Winter Vol Liefde</em> zit vol markante types: 'Het wordt weer smullen' (video) Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023 Het is hét grote succes van afgelopen tv-zomer: B&B Vol Liefde. En de fans zitten vanavond weer klaar, want in de spinoff Winter Vol Liefde vloeit de gluhwein rijkelijk en staan de kaasfondues op tafel voor nieuwe romatische avonturen. Vijf deelnemers in winterse gebieden snakken naar de liefde en hopen die te vinden. RTL Boulevard sprak alsvast met de dappere deelnemers. Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Eerste beelden Winter vol liefde: Saul krijgt aanmelding van zijn ex! Bekijk deze video » Deelnemers onthuld: B&B Vol Liefde 2024 trapt af met deze 11 veelbelovende kandidaten Bekijk deze video » Vanavond in Winter Vol Liefde: Margreet begint te twijfelen bij het zien van buitentoilet Bekijk deze video »
TV :
Winter Vol Liefde zit vol markante types: 'Het wordt weer smullen' (video)

Het is hét grote succes van afgelopen tv-zomer: B&B Vol Liefde. En de fans zitten vanavond weer klaar, want in de spinoff Winter Vol Liefde vloeit de gluhwein rijkelijk en staan de kaasfondues op tafel voor nieuwe romatische avonturen. Vijf deelnemers in winterse gebieden snakken naar de liefde en hopen die te vinden. RTL Boulevard sprak alsvast met de dappere deelnemers.

Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's