Winter vol liefde start 18 december op RTL 4: dit zijn de vijf singles

Winter vol liefde start 18 december op RTL 4: dit zijn de vijf singles
Wordt opvolger B&B vol liefde net zo populair?

Kijktip :

Na het grote succes van B&B vol liefde kon het natuurlijk niet lang duren voor de wintereditie er zou komen. Vanaf maandag 18 december kun je kijken naar Winter vol liefde, waarin vijf singles in een winters oord op zoek gaan naar de liefde.

Wie vindt de liefde in de sneeuw?
In deze serie staan vijf singles centraal die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Als makelaar, hoteleigenaar of wildernisgids leiden ze een heerlijk leven, maar hun leven is niet compleet zonder een leuke partner. Daarom gaan ze in Winter vol liefde daten, om te ontdekken of er iemand bij zit die hun hart kan verwarmen…

Dit zijn de kandidaten van Winter vol liefde 2023:

Benjamin, 29 jaar, Zwitserland


Benjamin woont op 2000 meter hoogte in een skigebied in Zwitserland. Elke ochtend wordt hij wakker met een prachtig uitzicht en hij start zijn dag het liefst in de zon op de piste. Benjamin werkt in de horeca, is spontaan, avontuurlijk, zorgzaam, betrouwbaar en een levensgenieter pur sang.

Edith, 51, Oostenrijk


Edith woont samen met haar 14-jarige zoon in het prachtige Tirol. Ze verhuurt hier appartementen en verkoopt glamping chalets. Edith is een echte aanpakker en een harde werker, maar geniet ook volop van het leven. In haar vrije tijd gaat ze graag skiën, een hapje eten, relaxen in de sauna of geniet ze van de après ski.

Guido, 43, Zweden


Guido woont in de prachtige, ongerepte natuur van Zweeds Lapland. Hij is vrolijk, avontuurlijk, sociaal, liefdevol en een echte doorzetter. Hij houdt van de natuur, de ruimte en de buitenlucht. Zijn jongensdroom is uitgekomen sinds hij hier zijn eigen wilderniskamp runt en in de zomer tours en activiteiten organiseert; kanoën, hiken, vissen en bushcraften - kortom: de wildernis in. In de winter geeft hij les op een basisschool.

Marco, 55, Noorwegen


Marco woont in een betoverende omgeving in Noorwegen. Hij runt hier een boutique hotel met een prachtige tuin met kampvuurplaatsen om je op te warmen. Marco is een harde werker, maar geniet ook volop van het leven. Gelukkig is er in zijn omgeving genoeg te doen. Sneeuwwandelen, skiën, husky slee rijden, ijsbaden, of de natuur in met zijn Landrover met daktent. Dichterbij huis geniet hij van kampvuurtjes, wijn, lokaal eten en goede gesprekken.

Saul, 29, Zwitserland


Saul leidt een luxeleven in Riederalp in Zwitserland. Hij runt een makelaarsbedrijf met zijn broers en geniet volop van het leven. Vanuit zijn prachtige appartement heeft hij uitzicht op de Matterhorn. Saul heeft een hechte band met zijn familie: hij heeft maar liefst vijf broers en ziet hen als zijn beste vrienden.

Winter vol liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's