Het beste van Tineke gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het beste van Tineke gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het beste van Tineke gemist? Bekijk hier de hele uitzending Fans van Tineke Schouten kunnen hun hart ophalen. Zaterdag 16 december kun je namelijk bij RTL 4 kijken naar allerlei hoogtepunten van de comédienne. HoogtepuntenDeze aflevering laat allerlei bijzondere fragmenten zien van Tineke Schouten. Niet alleen zie je ‘all-time favourites’, er worden ook hoogtepunten en nooit eerder vertoonde beelden uitgezonden. Lenie uit de TakkestraatSchouten wordt ook wel de ‘koningin van de typetjes’ genoemd maar ze staat ook bekend om haar eigen liedjes. Ze zit alweer 35 jaar in het vak en maakte meer dan 23 theatershows. Tineke wordt geroemd om haar bekende typetjes, waaronder Lenie uit de Takkestraat, de toiletjuffrouw en Bianca van Gleuvendal.
Uitzending :
Het beste van Tineke gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 23 december 2023 om 22:57

Fans van Tineke Schouten kunnen hun hart ophalen. Zaterdag 16 december kun je namelijk bij RTL 4 kijken naar allerlei hoogtepunten van de comédienne.

Hoogtepunten
Deze aflevering laat allerlei bijzondere fragmenten zien van Tineke Schouten. Niet alleen zie je ‘all-time favourites’, er worden ook hoogtepunten en nooit eerder vertoonde beelden uitgezonden.

Lenie uit de Takkestraat
Schouten wordt ook wel de ‘koningin van de typetjes’ genoemd maar ze staat ook bekend om haar eigen liedjes. Ze zit alweer 35 jaar in het vak en maakte meer dan 23 theatershows. Tineke wordt geroemd om haar bekende typetjes, waaronder Lenie uit de Takkestraat, de toiletjuffrouw en Bianca van Gleuvendal.

Actuele video's

Meer actuele video's