Kerst met de familie Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kerst met de familie Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kerst met de familie Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is bijna Kerst en ook de Meilandjes vieren dit feest gezellig op nationale televisie. Op zondag 24 december kun je weer genieten van Kerst met de Meilandjes,de familie Meiland gaat weer op reis en viert feest met familie en vrienden. Alle fragmenten uit deze uitzending Boze Erica in Kerst met de familie Meiland: koffer kwijt door wegrijdende trein (video) Bekijk deze video » ZIEN: Martien Meiland krijgt stringdragende kerstman als kerstkado Bekijk deze video » Zien: Martien Meiland gilt het uit tijdens kleiduifschieten (Kerst met de familie Meiland) Bekijk deze video » Meilandjes gillen het uit als Erica moet keren in het links rijdende Engeland Bekijk deze video » Shoppen en kleiduifschietenDe realitysterren gaan uiteraard weer op pad om zich helemaal onder te dompelen in kerstsferen. Deze keer gaan Martien, Erica, Maxime en Montana naar Groot-Brittannië. Ze gaan lekker winkelen in Londen en bezoeken een traditionele Britse pub en Buckingham Palace. Ook gaan ze in het reuzenrad London Eye en de familie reist af naar het platteland voor een potje kleiduifschieten. En uiteraard moeten ze links rijden, dus of dat allemaal goed gaat... Code RoséMaar dat niet alleen, de familie Meiland heeft afgelopen jaar natuurlijk de deuren geopend van Code Rosé. Het pension wordt voor de gelegenheid helemaal versierd in kerstsfeer en alle vrienden en familieleden die hebben meegeholpen bij dit project komen langs. Met z’n allen vieren ze feest, worden cadeaus uitgepakt en genieten ze van een kerstdiner.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 24 december 2023 om 21:53

Het is bijna Kerst en ook de Meilandjes vieren dit feest gezellig op nationale televisie. Op zondag 24 december kun je weer genieten van Kerst met de Meilandjes,de familie Meiland gaat weer op reis en viert feest met familie en vrienden.

Shoppen en kleiduifschieten
De realitysterren gaan uiteraard weer op pad om zich helemaal onder te dompelen in kerstsferen. Deze keer gaan Martien, Erica, Maxime en Montana naar Groot-Brittannië. Ze gaan lekker winkelen in Londen en bezoeken een traditionele Britse pub en Buckingham Palace. Ook gaan ze in het reuzenrad London Eye en de familie reist af naar het platteland voor een potje kleiduifschieten. En uiteraard moeten ze links rijden, dus of dat allemaal goed gaat...

Code Rosé
Maar dat niet alleen, de familie Meiland heeft afgelopen jaar natuurlijk de deuren geopend van Code Rosé. Het pension wordt voor de gelegenheid helemaal versierd in kerstsfeer en alle vrienden en familieleden die hebben meegeholpen bij dit project komen langs. Met z’n allen vieren ze feest, worden cadeaus uitgepakt en genieten ze van een kerstdiner.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kerst met de familie Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's