Beste kijkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste kijkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste kijkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondagavond kun je kijken naar een speciale aflevering van Beste Kijkers. Op RTL 4 wordt op hilarische wijze teruggeblikt op het afgelopen jaar. BN'ersBeste Kijkers is een panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten uit binnen- en buitenland. Twee teams met wisselende BN'ers gaan onder leiding van de teamcaptains de strijd met elkaar aan. TV-fragmenten van 2023De kandidaten worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. In deze special draait het dus allemaal om beelden van het afgelopen jaar. Wat is er dit jaar ook alweer allemaal gebeurd en wat werd allemaal uitgezonden op televisie?
Uitzending :
Beste kijkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 31 december 2023 om 21:28

Zondagavond kun je kijken naar een speciale aflevering van Beste Kijkers. Op RTL 4 wordt op hilarische wijze teruggeblikt op het afgelopen jaar.

BN'ers
Beste Kijkers is een panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten uit binnen- en buitenland. Twee teams met wisselende BN'ers gaan onder leiding van de teamcaptains de strijd met elkaar aan.

TV-fragmenten van 2023
De kandidaten worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. In deze special draait het dus allemaal om beelden van het afgelopen jaar. Wat is er dit jaar ook alweer allemaal gebeurd en wat werd allemaal uitgezonden op televisie?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beste Kijkers

Actuele video's

Meer actuele video's