My tribute to Elvis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

My tribute to Elvis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

My tribute to Elvis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf zaterdag kun je bij SBS6 kijken naar het nieuwe programma My Tribute to Elvis. Rob Kemps en Bouke Scholten maken samen een bijzondere reis om nog meer te weten te komen over Elvis Presley. Alle fragmenten uit deze uitzending Bouke Scholten en Rob Kemps op zoek naar Elvis: 'Bijzondere reis' (video) Bekijk deze video » My Tribute to Elvis gemist? Bouke zingt met achtergrondzangeres van Elvis Bekijk deze video » My Tribute to Elvis gemist? Bouke zingt 'A Little Less Conversation' Bekijk deze video » Gedachtengoed muzikaal genie ElvisBouke Scholten won met The ElvisMatters band seizoen 2 van The Tribute - Battle of the Bands. Hij droomt ervan om het gedachtegoed van Elvis te blijven verspreiden en daarom reist hij samen met muziekvriend Rob Kemps naar Amerika om in de Elvis-geschiedenis te duiken. Ze bezoeken allerlei bijzondere plekken: van Elvis’ geboortehuis tot de kerk waar hij zong, en van de plek waar hij zijn eerste gitaar kocht tot het hotel in Las Vegas waar hij woonde en zijn laatste concerten gaf. Uniek concertDe reis staat ook in het teken van bijzondere ontmoetingen, waaronder die met oud-muzikanten van Elvis en zijn laatste verloofde: Ginger Alden. Omdat de levens van Elvis en Bouke overeenkomsten vertonen, leren de kijkers niet alleen Elvis, maar ook Bouke beter kennen. Het fundament van deze serie wordt in Nederland gelegd met een uniek concert van Bouke en The ElvisMatters Band die de grootste hits van Elvis ten gehore brengen. De reis door Amerika wordt er vervolgens doorheen gevlochten.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 6 januari om 22:42

Vanaf zaterdag kun je bij SBS6 kijken naar het nieuwe programma My Tribute to Elvis. Rob Kemps en Bouke Scholten maken samen een bijzondere reis om nog meer te weten te komen over Elvis Presley.

Gedachtengoed muzikaal genie Elvis
Bouke Scholten won met The ElvisMatters band seizoen 2 van The Tribute - Battle of the Bands. Hij droomt ervan om het gedachtegoed van Elvis te blijven verspreiden en daarom reist hij samen met muziekvriend Rob Kemps naar Amerika om in de Elvis-geschiedenis te duiken. Ze bezoeken allerlei bijzondere plekken: van Elvis’ geboortehuis tot de kerk waar hij zong, en van de plek waar hij zijn eerste gitaar kocht tot het hotel in Las Vegas waar hij woonde en zijn laatste concerten gaf.

Uniek concert
De reis staat ook in het teken van bijzondere ontmoetingen, waaronder die met oud-muzikanten van Elvis en zijn laatste verloofde: Ginger Alden. Omdat de levens van Elvis en Bouke overeenkomsten vertonen, leren de kijkers niet alleen Elvis, maar ook Bouke beter kennen. Het fundament van deze serie wordt in Nederland gelegd met een uniek concert van Bouke en The ElvisMatters Band die de grootste hits van Elvis ten gehore brengen. De reis door Amerika wordt er vervolgens doorheen gevlochten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van My Tribute to Elvis

Actuele video's

Meer actuele video's