Erik Scherder gaat viral met waarschuwing voor haatdragende mensen op het internet

Erik Scherder gaat viral met waarschuwing voor haatdragende mensen op het internet

<em>Erik Scherder</em> gaat <em>viral</em> met waarschuwing voor <em>haatdragende mensen</em> op het internet Erik Scherder deelt een Instagramvideo waarin hij een boodschap heeft aan de wrokkige mensen in onze samenleving. Er wordt veel haat verspreid op het internet. Erik laat weten dat je beter iets liefs kunt zeggen of je mond kunt houden als je niets aardigs te zeggen hebt. Erik weet precies wat er allemaal tussen onze oren zit: "Mensen wensen elkaar de vreselijkste ziektes toe op social media", vindt Erik en hij legt uit wat er dan gebeurd in het brein van het slachtoffer. Bekijk de uitlegvideo van Scherder hieronder. "Heftig effect"Geen mysterie is voor Erik te groot als het op onze hersenen aankomt. "Zoals beloofd, vertel ik nu wat er in het brein van iemand die allerlei verwensingen of negativiteit naar het hoofd geslingerd krijgt, gebeurt. Wat een ontzettend heftig effect! Dit moeten we elkaar toch niet aandoen? Laten we hier dus mee stoppen en elkaar positief benaderen!", aldus Erik. Bekijk de video met Erik Scherder hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Prof. dr. Erik Scherder (@erikscherder)
Maandag 15 januari om 09:59

Erik Scherder deelt een Instagramvideo waarin hij een boodschap heeft aan de wrokkige mensen in onze samenleving. Er wordt veel haat verspreid op het internet. Erik laat weten dat je beter iets liefs kunt zeggen of je mond kunt houden als je niets aardigs te zeggen hebt. Erik weet precies wat er allemaal tussen onze oren zit: "Mensen wensen elkaar de vreselijkste ziektes toe op social media", vindt Erik en hij legt uit wat er dan gebeurd in het brein van het slachtoffer. Bekijk de uitlegvideo van Scherder hieronder.

"Heftig effect"
Geen mysterie is voor Erik te groot als het op onze hersenen aankomt. "Zoals beloofd, vertel ik nu wat er in het brein van iemand die allerlei verwensingen of negativiteit naar het hoofd geslingerd krijgt, gebeurt. Wat een ontzettend heftig effect! Dit moeten we elkaar toch niet aandoen? Laten we hier dus mee stoppen en elkaar positief benaderen!", aldus Erik.

Bekijk de video met Erik Scherder hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's