Veel kritiek op Gordons zelfmoordverhaal: "Ik geloof geen woord"

Veel kritiek op Gordons zelfmoordverhaal: "Ik geloof geen woord"

Veel kritiek op Gordons zelfmoordverhaal: "Ik geloof geen woord" Casa di Beau winterspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending. Gordon deed gisteren in Casa di Beau voor het eerst z'n verhaal over de veelbesproken breuk met z'n verloofde Gavin. De zanger heeft een zwart jaar achter de rug, hij vertelt zelfs dat hij overwoog zelfmoord te plegen. De kijkers thuis hebben hun mening klaar en velen zijn geen fan van Gordons 'aanstellerij'. Lees een aantal X-berichten hieronder. Lees verder onder de berichten. Is het heel erg als ik geen woord geloof van de drama verhalen van #gordon. Ja dat is heel erg, maar toch is het zo. Ik geloof er echt helemaal niets van. Belust op aandacht. #Beau onder vuur om kritiekloos interview met Gordon: ‘Echt slap’ - https://t.co/7vKNx7krvC— Elisa Janssen (@ElisaJanssen17) January 8, 2024 sommige dingen in het leven moet je accepteren dat ze zijn zoals ze zijn... dat je namelijk alleen blijft en er ook geen hond (2) het met je uithoudt. #casadibeau #gordon— Yako (@bronkhorst29) January 8, 2024 Ik word zo moe van deze aandachtsgeiler. Als dit uberhaupt waar is, waar ik sterk aan twijfel, wrm dat dan aan de wereld lopen verkondigen? Ga dan hulp zoeken en ga niet half NL lastig vallen. Sowieso gek dat je na stranden relatie zo reageert #Gordon https://t.co/kKFKq4ppYk— JP (@JHMW1) January 8, 2024 ZelfmoordpogingenGordons ex-vriend Gavin wist dat de zanger een einde aan zijn leven wilde maken. Gordon praat nog steeds met een therapeut. Gordons andere ex, Patrick, heeft Gordon gered: "Hij sprong bovenop me." Bekijk hieronder een fragment uit Casa di Beau. De eenmalige wintereditie van Casa Di Beau was op zondag 7 januari te zien op RTL 4. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Heftig: Gordon overwoog zelfmoordpoging en vertelt hierover in Casa di Beau Bekijk deze video » Emotionele Gordon in Casa di Beau: "Dit was het zwartste jaar van mijn leven" Bekijk deze video »
Monday 8 January om 10:40

Casa di Beau winterspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending.

Gordon deed gisteren in Casa di Beau voor het eerst z'n verhaal over de veelbesproken breuk met z'n verloofde Gavin. De zanger heeft een zwart jaar achter de rug, hij vertelt zelfs dat hij overwoog zelfmoord te plegen. De kijkers thuis hebben hun mening klaar en velen zijn geen fan van Gordons 'aanstellerij'. Lees een aantal X-berichten hieronder.

Lees verder onder de berichten.

Zelfmoordpogingen
Gordons ex-vriend Gavin wist dat de zanger een einde aan zijn leven wilde maken. Gordon praat nog steeds met een therapeut. Gordons andere ex, Patrick, heeft Gordon gered: "Hij sprong bovenop me."

Bekijk hieronder een fragment uit Casa di Beau. De eenmalige wintereditie van Casa Di Beau was op zondag 7 januari te zien op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's