André van Duin plaagt Robèrt in Heel Holland Bakt: "Je bent er zelf één" (video)

André van Duin plaagt Robèrt in Heel Holland Bakt: "Je bent er zelf één" (video)

<em>André van Duin</em> plaagt Robèrt in <em>Heel Holland Bakt</em>: &quot;Je bent er zelf één&quot; (video) Dit zijn de kandidaten van een nieuw seizoen Heel Holland Bakt André van Duin vertelt aan de kandidaten van Heel Holland Bakt wat het nieuwe baksel is dat ze moeten maken. De ingrediënten liggen op de toonbank en de deelnemers zijn erg benieuwd. Bekijk hieronder de promo van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Bossche bol!Van Duin daagt Robèrt van Beckhoven een beetje uit. De comedian laat weten dat dit gebakje nog nooit eerder is gemaakt in het programma, maar dat Robert er wel een beetje op lijkt. Heel Holland Bakt schrijft bij de onderstaande video: "Janny is er dol op en onze Brabander Robèrt kun je ‘s nachts wakker maken voor deze klassieker: de Bossche bol!" Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf 28 januari elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eerste beelden van nieuw seizoen Doorbakken met bekendmaking van deelnemende BN'ers Bekijk deze video » Nieuw seizoen Heel Holland bakt start zondag met het thema 'beslag' Bekijk deze video »
Zondag 28 januari om 08:43

Dit zijn de kandidaten van een nieuw seizoen Heel Holland Bakt

André van Duin vertelt aan de kandidaten van Heel Holland Bakt wat het nieuwe baksel is dat ze moeten maken. De ingrediënten liggen op de toonbank en de deelnemers zijn erg benieuwd. Bekijk hieronder de promo van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt.

Bossche bol!
Van Duin daagt Robèrt van Beckhoven een beetje uit. De comedian laat weten dat dit gebakje nog nooit eerder is gemaakt in het programma, maar dat Robert er wel een beetje op lijkt. Heel Holland Bakt schrijft bij de onderstaande video: "Janny is er dol op en onze Brabander Robèrt kun je ‘s nachts wakker maken voor deze klassieker: de Bossche bol!"

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf 28 januari elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's