Nieuw seizoen Heel Holland bakt start zondag 28 januari op NPO 1

Nieuw seizoen Heel Holland bakt start zondag 28 januari op NPO 1
Het thema van aflevering 1 is beslag

Kijktip :

Zondag 28 januari is het zover, dan is de aftrap van een nieuw seizoen van Heel Holland bakt. In het bakprogramma strijden tien niet-professionele thuisbakkers tegen elkaar in de beroemde witte tent.

Heel Holland Bakt gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Tien kandidaten
In seizoen elf strijden weer tien nieuwe kandidaten om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2024. Dat zijn dit seizoen: Aruna, Carla, Dennis, Peter, Pien, Rachida, Rudo, Sandra, Susan en Tim. Het recept is verder onveranderd: tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te imponeren met hun bakcreaties. Presentator André van Duin leidt alles in goede banen.

Bossche bollen
Het thema van deze eerste aflevering is beslag. De kandidaten maken een gevulde cake als eerste opdracht. Tijdens de technische opdracht worden Bossche bollen gemaakt en er wordt afgesloten met een waar financierspektakel. Wie is deze week de beste en wie moet in de eerste aflevering al de bakwedstrijd verlaten?

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf 28 januari elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's