Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag kun je in Married at First Sight zien hoe het verder gaat met alle stellen die in het huwelijksbootje stappen zonder dat ze elkaar kennen. Singles worden aan elkaar gekoppeld door wetenschappers en geven elkaar meteen tijdens hun eerste date het ja-woord. Alle fragmenten uit deze uitzending Married at First Sight: Kyen en Raylen keuren Feyenoorder Jeffrey goed (video) Bekijk deze video » Married at First Sight: Sarath kapot van verdriet na boodschap Malou, ‘hart doet zo’n pijn!’ Bekijk deze video » Married at First Sight: zoons sluiten huwelijk moeder Jerney en haar match Jeffrey Bekijk deze video » Erik en Gerben worden voorgesteldDit seizoen van Married at First Sight komt net op gang en een aantal koppels is al getrouwd, sommigen zijn al op huwelijksreis. Anderen kennen elkaar nog niet en hebben geen idee met wie ze trouwen. Ze zien elkaar voor het eerst bij het altaar en tijdens de huwelijksreis leren ze elkaar een beetje kennen. Het laatste koppel van dit seizoen wordt in deze aflevering door de expert geïntroduceerd: de 38-jarige Erik en 43-jarige Gerben. Nu al problemen tussen Malou en SarathKim en David vertrekken op huwelijksreis naar Malta en Jantine en Jeppe leren elkaar kennen op Madeira. Het is de grote dag voor Suzanne en Bastiaan. Zij gaan elkaar voor het eerst ontmoeten voor het altaar. De relatie van Malou en Sarath komt onder druk te staan.
Uitzending :
Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 31 januari om 22:09

Woensdag kun je in Married at First Sight zien hoe het verder gaat met alle stellen die in het huwelijksbootje stappen zonder dat ze elkaar kennen. Singles worden aan elkaar gekoppeld door wetenschappers en geven elkaar meteen tijdens hun eerste date het ja-woord.

Erik en Gerben worden voorgesteld
Dit seizoen van Married at First Sight komt net op gang en een aantal koppels is al getrouwd, sommigen zijn al op huwelijksreis. Anderen kennen elkaar nog niet en hebben geen idee met wie ze trouwen. Ze zien elkaar voor het eerst bij het altaar en tijdens de huwelijksreis leren ze elkaar een beetje kennen. Het laatste koppel van dit seizoen wordt in deze aflevering door de expert geïntroduceerd: de 38-jarige Erik en 43-jarige Gerben.

Nu al problemen tussen Malou en Sarath
Kim en David vertrekken op huwelijksreis naar Malta en Jantine en Jeppe leren elkaar kennen op Madeira. Het is de grote dag voor Suzanne en Bastiaan. Zij gaan elkaar voor het eerst ontmoeten voor het altaar. De relatie van Malou en Sarath komt onder druk te staan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's