Edwin Evers belt met Máxima: 'Willem-Alexander is onze trouwdag vergeten' (video)

Edwin Evers belt met Máxima: 'Willem-Alexander is onze trouwdag vergeten' (video)

Vrijdag 2 februari om 17:46

Edwin Evers heeft voor zijn eerste radioshow wel een heel bijzonder persoon aan de lijn, namelijk Koningin Máxima. En die doet een bijzondere onthulling...

Lees verder onder de video.

<em>Edwin Evers</em> belt met Máxima: 'Willem-Alexander is onze trouwdag vergeten' (video) Edwin Evers heeft voor zijn eerste radioshow wel een heel bijzonder persoon aan de lijn, namelijk Koningin Máxima. En die doet een bijzondere onthulling... Lees verder onder de video. TrouwdagOf het de echte koningin is, kunnen we over twisten, maar het levert in ieder geval een hilarisch gesprek op waarin Máxima onthult dat de Koning hun trouwdag is vergeten. 'En dat moet het land leiden, meneer Evers.' En ze zingt zelfs een moppie! Bekijk het fragment uit Evers en Co op Radio 538 hierboven. Zien: zo opent Edwin Evers zijn nieuwe radioshow Evers & Co op Radio 538 (video) Bekijk deze video » Zien: Jan Dulles en Berget Lewis zingen I Knew You Where Waiting in eerste Evers & Co Bekijk deze video »
TV :

Trouwdag
Of het de echte koningin is, kunnen we over twisten, maar het levert in ieder geval een hilarisch gesprek op waarin Máxima onthult dat de Koning hun trouwdag is vergeten. 'En dat moet het land leiden, meneer Evers.' En ze zingt zelfs een moppie!

Bekijk het fragment uit Evers en Co op Radio 538 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's