Mogelijk kinderen betrokken bij steekpartij in Boekel; een overleden en ander zwaargewond (HvNL)

Mogelijk kinderen betrokken bij steekpartij in Boekel; een overleden en ander zwaargewond (HvNL)

Woensdag 6 maart om 16:48

In het Brabanste Boekel zijn mogelijk twee kinderen betrokken bij een steekpartij. Een slachtoffer is overleden, het andere slachtoffer is zwaargewond. Dit melden de regionale media volgens Hart van Nederland. De politie doet onderzoek en heeft de straat afgezet.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder

Mogelijk kinderen betrokken bij steekpartij in <em>Boekel</em>; een overleden en ander zwaargewond (<em>HvNL</em>) In het Brabanste Boekel zijn mogelijk twee kinderen betrokken bij een steekpartij. Een slachtoffer is overleden, het andere slachtoffer is zwaargewond. Dit melden de regionale media volgens Hart van Nederland. De politie doet onderzoek en heeft de straat afgezet. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Brand Waalre: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Altijd al willen weten hoe bevolkingsonderzoek naar darmkanker wordt gedaan? (HvNL) Bekijk deze video » In Wilbertoord is autobestuurder door botsing met vrachtwagen om het leven gekomen (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's