Kijkers op X laaiend enthousiast over eerste aflevering De Bauers - 20 jaar later

Kijkers op X laaiend enthousiast over eerste aflevering De Bauers - 20 jaar later

Kijkers op X laaiend enthousiast over eerste aflevering <em>De Bauers - 20 jaar later</em> Bekijk in de video hierboven: Shownieuws over de grote comeback van De Bauers Donderdagavond keerden De Bauers eindelijk weer terug op televisie. En de kijkers zijn op X laaiend enthousiast over de eerste aflevering van De Bauers - 20 jaar later. 'Geven Meilandjes masterclass'Frans wordt wederom gevolgd in de realitysoap in zijn dagelijkse leven, maar ook zijn vrouw Mariska en hun vier zoons komen in beeld. Volgens Maurice Wijnen geven de Bauers de Meilandjes een masterclass in het maken van ‘wél leuke reality TV’. Bekijk een aantal reacties op X op de eerste aflevering van De Bauers hieronder. De Bauers - 20 jaar later is sinds donderdag 4 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. De Bauers geven die TV familie uit Noordwijk even een masterclass in het maken van wél leuke reality TV. Tuurlijk, ook geregisseerd maar desondanks zo’n stuk echter. #debauers— Maurice Wijnen (@mauricewijnen) April 4, 2024 Wat een leuk en zo normaal gezin!Frans, Maris en hun 4 jongens. Echt genieten met een hoofdletter G #aanraderomtekijken#debauers20jaarlater #debauers pic.twitter.com/ne6GNkKB5H— ?~ Stippi Langkous~? (@sweet_loulou82) April 4, 2024 Gekeken naar De Bauers, geweldig. 20 jaar geleden, heb ik @fransbauer_ ook gekeken op tv. Toen was het al een leuk programma. Nu met zijn zonen, met aanhang, en Mariska is het weer een leuk en mooi programma. Volgende keer weer kijken. #debauers #FransBauer pic.twitter.com/VguvbtQHK3— ?? ? IKKE?? ? (@jaikbenhet1960) April 5, 2024 Weer eens heerlijke ouderwetse tv met Frans , Maris , de boys met aanhang plus oma. Veel gelachen. Ze hebben een chill vibe en goede energy met elkaar. Just love it ??#debauers #GoodVibesOnly pic.twitter.com/OMVEHMcH5b— Miss C ? (@power_dutchie) April 4, 2024 Frans Bauer: 'Mijn moeder is beginnend vergeetachtig' Bekijk deze video » De Bauers 20 jaar later: bekijk de leader Bekijk deze video » Frans Bauer deelt beautygeheimen in De Bauers - 20 jaar later: 'No botox!' Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 5 april om 08:52

Bekijk in de video hierboven: Shownieuws over de grote comeback van De Bauers

Donderdagavond keerden De Bauers eindelijk weer terug op televisie. En de kijkers zijn op X laaiend enthousiast over de eerste aflevering van De Bauers - 20 jaar later.

'Geven Meilandjes masterclass'
Frans wordt wederom gevolgd in de realitysoap in zijn dagelijkse leven, maar ook zijn vrouw Mariska en hun vier zoons komen in beeld. Volgens Maurice Wijnen geven de Bauers de Meilandjes een masterclass in het maken van ‘wél leuke reality TV’.

Bekijk een aantal reacties op X op de eerste aflevering van De Bauers hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is sinds donderdag 4 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's