Politie deelt camerabeelden van man die vrouw bespuugt en mishandelt op Amsterdam Centraal

Politie deelt camerabeelden van man die vrouw bespuugt en mishandelt op Amsterdam Centraal

Politie deelt camerabeelden van man die vrouw <em>bespuugt en mishandelt</em> op Amsterdam Centraal De politie heeft camerabeelden vrijgegeven van een heftige mishandeling van een vrouw op Amsterdam Centraal. Het incident vond vorig jaar in oktober plaats op het station, nadat het slachtoffer de dader had aangesproken wegens schreeuwen tegen zijn vriendin. Vervolgens werd ze bespuugd, op de grond gegooid en mishandeld. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: auto eindigt in boom bij keiharde botsing afrit A2 (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerderheid Nederlanders wil fietshelm verplichten (video) Bekijk deze video » Nederlandse student vermist in Noorwegen: 'Besloot stukje vooruit te gaan lopen tijdens wandeling in natuurgebied Aselidalen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 11 april om 14:18

De politie heeft camerabeelden vrijgegeven van een heftige mishandeling van een vrouw op Amsterdam Centraal. Het incident vond vorig jaar in oktober plaats op het station, nadat het slachtoffer de dader had aangesproken wegens schreeuwen tegen zijn vriendin. Vervolgens werd ze bespuugd, op de grond gegooid en mishandeld.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's