Gert Verhulst: 'Dit gaan we zien in nieuwe seizoen De Verhulstjes (video)

Gert Verhulst: 'Dit gaan we zien in nieuwe seizoen De Verhulstjes (video)

Zondag 14 april om 09:41

Goed nieuws voor fans van De Verhulstjes, want niet alleen komt Gert Verhulst binnenkort met zijn show Zomerrevue, ook zal hij aankomende zomer samen met zijn familie weer gevolgd worden voor een nieuw seizoen van hun serie. RTL Bouvevard sprak Gert en hij lichtte vast een tipje van de sluier.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Gert Verhulst: 'Dit gaan we zien in nieuwe seizoen <em>De Verhulstjes</em> (video) Goed nieuws voor fans van De Verhulstjes, want niet alleen komt Gert Verhulst binnenkort met zijn show Zomerrevue, ook zal hij aankomende zomer samen met zijn familie weer gevolgd worden voor een nieuw seizoen van hun serie. RTL Bouvevard sprak Gert en hij lichtte vast een tipje van de sluier. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Coldcase Antoinette Bont uit 1995 heropend: 'Gruwelijke zaak' (video) Bekijk deze video » Christina Curry schittert op cover van de Playboy: 'Elke vrouw is een kunstwerk' (video) Bekijk deze video » Zien: dit zijn de gastartiesten van laatste Groots met een Zachte G van Guus Meeuwis (video) Bekijk deze video »
TV :
Gert Verhulst: 'Dit gaan we zien in nieuwe seizoen De Verhulstjes (video)

Actuele video's

Meer actuele video's