Wouter de Winther reageert na insinuaties Wilfred Genee: date met Gerard Joling?

Wouter de Winther reageert na insinuaties Wilfred Genee: date met Gerard Joling?

<em>Wouter de Winther</em> reageert na insinuaties Wilfred Genee: date met <em>Gerard Joling</em>? Eerder maakte Wilfred Genee in Vandaag Inside wat opmerkingen over Wouter de Winther en Gerard Joling. En Wouter vertelt dat hij vervolgens werd gebeld door RTL Boulevard. De politiek verslaggever kreeg de vraag of hij aan het daten is met Joling. En in Vandaag Inside geeft De Winther antwoord… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Vrijdag 19 april om 10:19

Eerder maakte Wilfred Genee in Vandaag Inside wat opmerkingen over Wouter de Winther en Gerard Joling. En Wouter vertelt dat hij vervolgens werd gebeld door RTL Boulevard. De politiek verslaggever kreeg de vraag of hij aan het daten is met Joling. En in Vandaag Inside geeft De Winther antwoord…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's