Ondanks aangifte Wilders neemt Timmermans woorden niet terug: "Sterker nog, ik ga ermee door" (RTL Nieuws)

Ondanks aangifte Wilders neemt Timmermans woorden niet terug: "Sterker nog, ik ga ermee door" (RTL Nieuws)

Dinsdag 23 april om 20:38

Tijdens een congres afgelopen zaterdag van de partij GroenLinks-PvdA, heeft Frans Timmermans de leden beloofd niets te zullen nalaten om te voorkomen dat Geert Wilders aan de macht komt.

Ik ga ermee door
Dit was voor PVV-voorman Wilders aanleiding om aangifte te doen wegens opruiing. Vandaag herhaalt de leider van GroenLinks-PvdA deze woorden nog maar eens tegen de pers en neemt zijn woorden niet terug. "Ik denk dat jullie allemaal weten dat het flauwekul is". "Sterker nog, ik ga ermee door", aldus een strijdlustige Frans Timmermans.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Ondanks aangifte <em>Wilders</em> neemt <em>Timmermans</em> woorden niet terug: &quot;Sterker nog, ik ga ermee door&quot; (<em>RTL Nieuws</em>) Tijdens een congres afgelopen zaterdag van de partij GroenLinks-PvdA, heeft Frans Timmermans de leden beloofd niets te zullen nalaten om te voorkomen dat Geert Wilders aan de macht komt. Ik ga ermee doorDit was voor PVV-voorman Wilders aanleiding om aangifte te doen wegens opruiing. Vandaag herhaalt de leider van GroenLinks-PvdA deze woorden nog maar eens tegen de pers en neemt zijn woorden niet terug. "Ik denk dat jullie allemaal weten dat het flauwekul is". "Sterker nog, ik ga ermee door", aldus een strijdlustige Frans Timmermans. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Waar komen migranten na deportatie uit Groot-Brittannië terecht in Rwanda? (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Zien! Brandende goederentrein reed door stad London in provincie Ontario, Canada (RTL Nieuws) Bekijk deze video » De Oranjezondag: is Frans Timmermans NOG dommer dan hij eruit ziet?' Bekijk deze video »
Nieuws :
Ondanks aangifte Wilders neemt Timmermans woorden niet terug: "Sterker nog, ik ga ermee door" (RTL Nieuws)


Actuele video's

Meer actuele video's