Frans Timmermans ontkent oproep tot geweld, Geert Wilders doet toch aangifte (video)

Frans Timmermans ontkent oproep tot geweld, Geert Wilders doet toch aangifte (video)

<em>Frans Timmermans</em> ontkent oproep tot geweld, <em>Geert Wilders</em> doet toch aangifte (video) Geert Wilders is nog steeds van plan om aangifte te doen tegen Frans Timmermans. Tijdens het congres van GroenLinks-PvdA zei Timmermans dat ze niets zullen nalaten om te voorkomen dat Wilders aan de macht komt. Wilders ziet dit als een oproep voor geweld, ook al ontkent Timmermans dit. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Dilan Yeşilgöz geërgerd door tweet Geert Wilders: 'Dit moet echt ophouden' (video) Bekijk deze video » Wilders na 'eng mannetje'-tweet: 'Zal me een worst wezen wat mensen ervan vinden' Bekijk deze video » De Oranjezondag: is Frans Timmermans NOG dommer dan hij eruit ziet?' Bekijk deze video »
Politiek :
Maandag 22 april om 16:12

Geert Wilders is nog steeds van plan om aangifte te doen tegen Frans Timmermans. Tijdens het congres van GroenLinks-PvdA zei Timmermans dat ze niets zullen nalaten om te voorkomen dat Wilders aan de macht komt. Wilders ziet dit als een oproep voor geweld, ook al ontkent Timmermans dit.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's