Hans Teeuwen en Huub Stapel komen op voor Joden met oranje keppeltjes (video)

Hans Teeuwen en Huub Stapel komen op voor Joden met oranje keppeltjes (video)

Hans Teeuwen en Huub Stapel komen op voor Joden met <em>oranje keppeltjes</em> (video) Hans Teeuwen en Huub Stapel komen in actie om antisemitisme te bestrijden met oranje keppeltjes. De cabaretier heeft zelfs een liedje gemaakt over dat je ‘met je poten’ van de Joden moet afblijven. Aangezien het antisemitisme stijgt, willen zij de slogan ‘We zijn allemaal Oranje’ ondersteunen, en er is veel vraag naar de oranje keppeltjes… "Shalom, motherfuckers!", aldus Teeuwen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Israëlische influencers pesten Gaza-slachtoffers en knuffelen met waterflessen Bekijk deze video » Mark Rutte over toenemend antisemitisme: 'Moeten we als samenleving collectief aanpakken' (video) Bekijk deze video » Niet protesteren tijdens dodenherdenking? 'Elk moment is een goed moment om dat te doen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 26 april om 09:01

Hans Teeuwen en Huub Stapel komen in actie om antisemitisme te bestrijden met oranje keppeltjes. De cabaretier heeft zelfs een liedje gemaakt over dat je ‘met je poten’ van de Joden moet afblijven. Aangezien het antisemitisme stijgt, willen zij de slogan ‘We zijn allemaal Oranje’ ondersteunen, en er is veel vraag naar de oranje keppeltjes… "Shalom, motherfuckers!", aldus Teeuwen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's