538-dj Jordi Warners over regels Koningsdag: 'Mag rug niet keren naar koninklijke familie'

538-dj Jordi Warners over regels Koningsdag: 'Mag rug niet keren naar koninklijke familie'

538-dj Jordi Warners over regels <em>Koningsdag</em>: 'Mag rug niet keren naar koninklijke familie' Radio 538-dj Jordi Warners krijgt een mooie rol op Koningsdag. Hij gaat namelijk op een plein een quiz doen met het koningspaar. De dj onthult dat er wel regels zijn waar hij zich aan moet houden. Zo mag hij zijn niet rug keren naar de koninklijke familie. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Koningsdag 2024 in Emmen: 'Bouke gaat Máxima en Amalia laten swingen' Bekijk deze video » Koningsdag 2024: ook Edwin de Roy van Zuydewijn laat zijn licht over het volksfeest schijnen Bekijk deze video » Weerbericht Koningsdag: houden Willem-Alexander en Máxima het droog in Emmen? Bekijk deze video »
Royals :
Vrijdag 26 april om 10:52

Radio 538-dj Jordi Warners krijgt een mooie rol op Koningsdag. Hij gaat namelijk op een plein een quiz doen met het koningspaar. De dj onthult dat er wel regels zijn waar hij zich aan moet houden. Zo mag hij zijn niet rug keren naar de koninklijke familie.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's