Lang leve de liefde: 'Mijn eten op het bord mag elkaar niet aanraken!'

Lang leve de liefde: 'Mijn eten op het bord mag elkaar niet aanraken!'

<em>Lang leve de liefde</em>: 'Mijn eten op het bord mag elkaar niet aanraken!' In Lang leve de liefde bespreken Maureen en Fabio hun bijzondere gewoontes. Zo heeft Fabio een nogal speciale manier gevonden om zijn spieren op te bouwen. En bij Maureen mag op het bord het eten elkaar absoluut niet aanraken. Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: bloedchagrijnige Rob en Anneke zeggen dat ze het naar hun zin hebben Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: irritant... zo'n man die alles prima vindt Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 26 april om 12:46

In Lang leve de liefde bespreken Maureen en Fabio hun bijzondere gewoontes. Zo heeft Fabio een nogal speciale manier gevonden om zijn spieren op te bouwen. En bij Maureen mag op het bord het eten elkaar absoluut niet aanraken.

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's