Britt Dekker over huwelijk: 'Mijn paard George komt de ringen brengen' (video)

Britt Dekker over huwelijk: 'Mijn paard George komt de ringen brengen' (video)

Vrijdag 26 april om 13:31

Britt Dekker stapt in september in het huwelijksbootje met Max Apotowski en ze zijn druk bezig met de organisatie. De jurk is binnen, maar de ringen hebben ze nog niet. Wel heeft Britt een speciale rol voor haar paard in gedachten. “George komt de ringen brengen, dus dat is wel vet.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Britt Dekker</em> over huwelijk: 'Mijn paard George komt de ringen brengen' (video) Britt Dekker stapt in september in het huwelijksbootje met Max Apotowski en ze zijn druk bezig met de organisatie. De jurk is binnen, maar de ringen hebben ze nog niet. Wel heeft Britt een speciale rol voor haar paard in gedachten. “George komt de ringen brengen, dus dat is wel vet.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Britt Dekker is Europees kampioen in Parijs: 'Ik kreeg helemaal een kick' (Shownieuws) Bekijk deze video » Britt Dekker in RTL Boulevard na winst EK-Goud: 'Ik ga even drie weken slapen' Bekijk deze video » Lachen om Home Video’s: Britt Dekker wordt nieuwe presentatrice vanaf 6 april (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Britt Dekker over huwelijk: 'Mijn paard George komt de ringen brengen' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's