Hart van Nederland: automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen in Lelystad (video)

Hart van Nederland: automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen in Lelystad (video)

Vrijdag 26 april om 19:14

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen in Lelystad (video) Een vrachtwagen en een auto zijn vrijdagmiddag rond kwart over twee betrokken geraakt bij een ernstig ongeval in Lelystad. De bestuurder van de auto is overleden, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: peperdure auto crasht en raakt flink beschadigd in Asten (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde bij steekpartij in winkelcentrum Hoofddorp (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: woningen Utrecht ontruimd na vondst meerdere explosieven (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een vrachtwagen en een auto zijn vrijdagmiddag rond kwart over twee betrokken geraakt bij een ernstig ongeval in Lelystad. De bestuurder van de auto is overleden, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's