Piet de Haan uit Dokkum weigert Koninklijk Lintje: 'Dit is voor mij geen eer' (video)

Piet de Haan uit Dokkum weigert Koninklijk Lintje: 'Dit is voor mij geen eer' (video)

Vrijdag 26 april om 20:38

Piet de Haan uit Dokkum weigert <em>Koninklijk Lintje</em>: 'Dit is voor mij geen eer' (video) Tijdens de toespraak van burgemeester Johannes Kramer van Dokkem, vanmiddag voorafgaand aan het opspelden van een Koninklijk lintje onderbrak ontvanger Piet de Haan de ceremonie: hij wil geen lintje. Bekijk hierboven de volledige video van Omrop Fryslân, en hieronder een fragment met ondertiteling. WeigeringDe Haan was naar het stadhuis gekomen voor goede bekende van hem, die ook een lintje in ontvangst mocht nemen. Toen de beurt aan hem was, zat de Haan hier niet op te wachten. 'Ik vind het hele koningshuis maar raar.' Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omrop Fryslân (@omropfryslan) Willem-Alexander gaat serie over Máxima niet kijken: 'Ik zou me teveel ergeren' Bekijk deze video » Eerste beelden Máxima aflevering 3: ruzie met Willem-Alexander en omstreden vader Bekijk deze video » Koningsspelen 2024: bekijk de aftrap met koning Willem-Alexander en Máxima Bekijk deze video »
Nieuws :
Piet de Haan uit Dokkum weigert Koninklijk Lintje: 'Dit is voor mij geen eer' (video)

Tijdens de toespraak van burgemeester Johannes Kramer van Dokkem, vanmiddag voorafgaand aan het opspelden van een Koninklijk lintje onderbrak ontvanger Piet de Haan de ceremonie: hij wil geen lintje.

Bekijk hierboven de volledige video van Omrop Fryslân, en hieronder een fragment met ondertiteling.

Weigering
De Haan was naar het stadhuis gekomen voor goede bekende van hem, die ook een lintje in ontvangst mocht nemen. Toen de beurt aan hem was, zat de Haan hier niet op te wachten. 'Ik vind het hele koningshuis maar raar.'

Actuele video's

Meer actuele video's