Clip Europapa van Joost Klein ruim 21 miljoen keer bekeken: fans bezoeken dé molen

Clip Europapa van Joost Klein ruim 21 miljoen keer bekeken: fans bezoeken dé molen

Clip <em>Europapa</em> van Joost Klein ruim 21 miljoen keer bekeken: fans bezoeken dé molen Fans van Joost Klein hebben er alle vertrouwen in dat de zanger met Europapa hoog gaat eindigen bij het Eurovisie Songfestival. Een mooie plek om te spreken met fans van Joost Klein is uiteraard dé Europapa-molen die het decor vormt van de videoclip van de Songfestival-hit. De video is op Youtube inmiddels al ruim 21 miljoen keer bekeken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Gover Meit over Songfestivalact Joost Klein: 'Dit is nog nooit vertoond' (video) Bekijk deze video » Bookmakers: Joost Klein zit nummer twee, Kroatië, op de hielen met Europapa Bekijk deze video » Joost Klein vertrokken naar Zweden voor Songfestival: 'Ik ben hyped' Bekijk deze video »
Songfestival :
Maandag 29 april om 16:26

Fans van Joost Klein hebben er alle vertrouwen in dat de zanger met Europapa hoog gaat eindigen bij het Eurovisie Songfestival. Een mooie plek om te spreken met fans van Joost Klein is uiteraard dé Europapa-molen die het decor vormt van de videoclip van de Songfestival-hit. De video is op Youtube inmiddels al ruim 21 miljoen keer bekeken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's