Gordon werft sollicitanten: "Zit jij thuis op de bank met je luie dikke reet? Kom er vanaf" (Shownieuws)

Gordon werft sollicitanten: "Zit jij thuis op de bank met je luie dikke reet? Kom er vanaf" (Shownieuws)

<em>Gordon</em> werft sollicitanten: &quot;Zit jij thuis op de bank met je luie dikke reet? Kom er vanaf&quot; (<em>Shownieuws</em>) Gordon is druk bezig met de heropening van Blushing, zijn restaurant in Blaricum. Nadat hij in de Shownieuws camera de jarige Gerard Joling feliciteert, pakt hij aan het eind van het interview wederom de camera. Luie dikke reetGordon doet een oproep om de openstaande vacatures voor keukenpersoneel van Blushing te vullen. Op geheel eigen wijze maakt hij het aantrekkelijk voor potentiële kandidaten om te solliciteren. "Zit jij thuis op de bank met je luie dikke reet? En heb je niks te doen? Kom er gvd vanaf", aldus de zingende restauranteigenaar. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven Bekijk ook Gerard Joling haat ouder worden maar: 'Wil mezelf ook niet ophangen dus dan blijf ik nog even' Bekijk deze video » Nog een kindje voor Rafael van der Vaart en Estavana? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » 'Groggy' Iven Cudogham uit Een Huis Vol bedankt fans na operatie voor lieve berichten (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Dinsdag 30 april om 19:57

Gordon is druk bezig met de heropening van Blushing, zijn restaurant in Blaricum. Nadat hij in de Shownieuws camera de jarige Gerard Joling feliciteert, pakt hij aan het eind van het interview wederom de camera.

Luie dikke reet
Gordon doet een oproep om de openstaande vacatures voor keukenpersoneel van Blushing te vullen. Op geheel eigen wijze maakt hij het aantrekkelijk voor potentiële kandidaten om te solliciteren. "Zit jij thuis op de bank met je luie dikke reet? En heb je niks te doen? Kom er gvd vanaf", aldus de zingende restauranteigenaar.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's