Gordon deelt schokkend nieuws: nieuwe liefde plotseling overleden, 'heel heftig'

Gordon deelt schokkend nieuws: nieuwe liefde plotseling overleden, 'heel heftig'

<em>Gordon</em> deelt schokkend nieuws: nieuwe liefde plotseling overleden, 'heel heftig' Gordon had het eerder al in de liefde al zwaar te verduren, en ook nu deelt de zanger dramatisch nieuws. Zij nieuwe liefde is onlangs namelijk overleden. Enorm gemisGordon houdt geheim om wie het gaat, maar iemand met wie hij al zo’n zeven maanden in het geheim aan het daten was is door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. “Heel heftig om mee te maken. Heb ik eindelijk iemand die me leuk vindt...”, reageert Gordon. “Het gemis is enorm.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Meilandjes schrikken van Gordon in Chateau Meiland VIPS: 'Wat loopt 'ie slecht!' Bekijk deze video » Gordon opent toch weer nieuwe Blushing in Blaricum: 'Twee keer zo groot' Bekijk deze video » Woedende Gordon weigert interview: 'Nooit meer met mij praten' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 19 april om 10:28

Gordon had het eerder al in de liefde al zwaar te verduren, en ook nu deelt de zanger dramatisch nieuws. Zij nieuwe liefde is onlangs namelijk overleden.

Enorm gemis
Gordon houdt geheim om wie het gaat, maar iemand met wie hij al zo’n zeven maanden in het geheim aan het daten was is door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. “Heel heftig om mee te maken. Heb ik eindelijk iemand die me leuk vindt...”, reageert Gordon. “Het gemis is enorm.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's