Lang Leve de Liefde: Kees, uitvinder van tijdmachine en heks Margreet vallen beide op 'toxic partners'

Lang Leve de Liefde: Kees, uitvinder van tijdmachine en heks Margreet vallen beide op 'toxic partners'

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Kees, uitvinder van tijdmachine en heks Margreet vallen beide op 'toxic partners' In Lang Leve de Liefde zijn Kees en Margreet op date. Beide hebben een bijzondere levensinvulling. Hij is uitvinder, onder andere van een tijdmachine en Margreet doet aan hekserij. Passen deze twee bijzondere mensen, die beide op 'toxic partners' vallen bij elkaar? Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hierboven Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: bloedchagrijnige Rob en Anneke zeggen dat ze het naar hun zin hebben Bekijk deze video » Lang leve de liefde: 'Mijn eten op het bord mag elkaar niet aanraken!' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Monique herkent Eric Dikeb, maar hij zingt toch meteen zijn hit Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 30 april om 20:14

In Lang Leve de Liefde zijn Kees en Margreet op date. Beide hebben een bijzondere levensinvulling. Hij is uitvinder, onder andere van een tijdmachine en Margreet doet aan hekserij. Passen deze twee bijzondere mensen, die beide op 'toxic partners' vallen bij elkaar?

Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hierboven

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's