Rico Verhoeven emotioneel in Rooijakkers over de vloer: 'Ok, onderdrukken, gevoel…'

Rico Verhoeven emotioneel in Rooijakkers over de vloer: 'Ok, onderdrukken, gevoel…'

Rico Verhoeven emotioneel in <em>Rooijakkers over de vloer</em>: 'Ok, onderdrukken, gevoel…' Rico Verhoeven was zondag te gast in Rooijakkers over de vloer en we krijgen een kant van de kickbokser te zien die hij niet vaak laat zien. Art Rooijakkers raakt een gevoelige snaar. Dennis vult gat van vader RicoRico vertelt hoe belangrijk zijn trainer Dennis voor hem is, en dan wordt Verhoeven emotioneel. “Ok, onderdrukken, gevoel…”, zegt Rico, maar Art wil juist weten waar die emoties vandaan komen. Verhoeven moet zich herpakken. “Mijn eigen vader heb ik niet meer. Dat gat vult Dennis dan op voor mij.” Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer sinds 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje Bekijk deze video » Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer: Rico Verhoeven zet Art in een ijsbad Bekijk deze video » Shownieuws: Rico Verhoeven barst in tranen uit bij gedachte aan overleden vader Bekijk deze video »
Maandag 6 mei om 10:27

Rico Verhoeven was zondag te gast in Rooijakkers over de vloer en we krijgen een kant van de kickbokser te zien die hij niet vaak laat zien. Art Rooijakkers raakt een gevoelige snaar.

Dennis vult gat van vader Rico
Rico vertelt hoe belangrijk zijn trainer Dennis voor hem is, en dan wordt Verhoeven emotioneel. “Ok, onderdrukken, gevoel…”, zegt Rico, maar Art wil juist weten waar die emoties vandaan komen. Verhoeven moet zich herpakken. “Mijn eigen vader heb ik niet meer. Dat gat vult Dennis dan op voor mij.”

Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer sinds 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's