Zien: Martijn Krabbé geeft update over ziekte en voller gezicht

Zien: Martijn Krabbé geeft update over ziekte en voller gezicht

Zien: <em>Martijn Krabbé</em> geeft update over ziekte en voller gezicht Martijn Krabbé heeft na enige tijd weer van zich laten horen op social media. De presentator maakte even geleden bekend dat hij is getroffen door kanker, maar hij brengt nu voorzichtig positief nieuws. Op de foto is te zien dat hij een voller gezicht heeft gekregen en op geheel eigen wijze laat Martijn weten dat hij zijn 'onstuitbare eetlust' niet is verloren... Bekijk de video van Shownieuws met de gezondheidsupdate van Martijn Krabbé hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Tweede halve finale Songfestival met Joost Klein: bekijk hier de hoogtepunten Bekijk deze video » Yolanthe Cabau gespot met rapper Frenna: nieuwe liefde of marketingstunt? Bekijk deze video » Zien: Justin en Hailey Bieber onthullen zwangerschap in bijzondere video Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 10 mei om 10:32

Martijn Krabbé heeft na enige tijd weer van zich laten horen op social media. De presentator maakte even geleden bekend dat hij is getroffen door kanker, maar hij brengt nu voorzichtig positief nieuws. Op de foto is te zien dat hij een voller gezicht heeft gekregen en op geheel eigen wijze laat Martijn weten dat hij zijn 'onstuitbare eetlust' niet is verloren...

Bekijk de video van Shownieuws met de gezondheidsupdate van Martijn Krabbé hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's