Martijn Krabbé heeft kanker: 'Treurig maar ik zie kansen'

Martijn Krabbé heeft kanker: 'Treurig maar ik zie kansen'

Martijn Krabbé deelt dinsdagochtend verdrietig nieuws op Instagram: de RTL-presentator heeft kanker. Hij schrijft aan zijn volgers: 'Er is bij mij een vorm van kanker gevonden. Dat is treurig nieuws maar ik zie ook genoeg kansen hier iets mee te doen. Zo liggen er nog meerdere behandelopties. Voor mijn gezin is dit het moeilijkst.'

Laten we hopen dat hij weer helemaal beter gaat worden. Zijn Instagrampost en beelden van zijn huwelijk met Deborah (in 2020) zie je hieronder.

Martijn Krabbé heeft kanker: 'Treurig maar ik zie kansen' Martijn Krabbé deelt dinsdagochtend verdrietig nieuws op Instagram: de RTL-presentator heeft kanker. Hij schrijft aan zijn volgers: 'Er is bij mij een vorm van kanker gevonden. Dat is treurig nieuws maar ik zie ook genoeg kansen hier iets mee te doen. Zo liggen er nog meerdere behandelopties. Voor mijn gezin is dit het moeilijkst.' Laten we hopen dat hij weer helemaal beter gaat worden. Zijn Instagrampost en beelden van zijn huwelijk met Deborah (in 2020) zie je hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe)
TV :
Martijn Krabbé heeft kanker: 'Treurig maar ik zie kansen'

Actuele video's

Meer actuele video's