Dinsdag in Het Perfecte Plaatje: halve finale met drie kandidaten

Dinsdag in Het Perfecte Plaatje: halve finale met drie kandidaten
Wie valt er af?

Kijktip :

Dinsdagavond (8 december) staat de halve finale van Het Perfecte Plaatje op het programma. De drie overgebleven deelnemers binden nog één keer de strijd met elkaar aan voor een plek in de grote finale. Wie valt er op het laatste moment nog af?

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Halve finalisten
Er zijn nog drie bekende Nederlanders in de race voor de titel "Beste hobbyfotograaf van Nederland": vlogger/zangeres Bibi Breijman, culinair journalist en jurylid bij Heel Holland Bakt Janny van der Heijden en cabaretier Stefano Keizers. Ze krijgen opnieuw twee uitdagende opdrachten voor de kiezen, waarmee ze een plek in de finale hopen te bemachtigen.

Tekst gaat verder onder video's.

Onderwatershoot
De eerste opdracht is weer een bijzondere: een onderwatershoot in een zwembad. Daar moeten ze een beroep vastleggen - maar dan onder water. Daarnaast moeten de kandidaten een zeer persoonlijk drieluik maken, waarin ze teruggaan naar hun eigen roots. Wie fotografeert de mooiste beelden en gaat mee op de dubbeldikke, extra lange finalereis?

De halve finale van Het Perfecte Plaatje is op dinsdag 8 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Het Perfecte Plaatje: halve finale met drie kandidaten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier