Deze 5 topfilms stream je deze week op Netflix, HBO Max, Videoland en Disney+

Deze 5 topfilms stream je deze week op Netflix, HBO Max, Videoland en Disney+
Met King Richard, Nightmare Alley en meer

Kijktip :

Welke gloednieuwe films staan deze week op de streamingdiensten? Het biografische sportdrama King Richard met Will Smith in een meesterlijke hoofdrol draait nu nog trots in de bioscoop, maar sinds 20 maart staat deze Oscargenomineerde film ook op HBO Max. Maar er is meer! Gids.tv zet de nieuwste releases op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

5. Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

IMDb ★ 6,8

Vier tieners vinden tijdens het nablijven op school een oude spelcomputer met het mysterieuze spel Jumanji erin. Ze besluiten één potje te spelen, maar worden dan letterlijk in het spel gezogen en belanden in de jungle. De cast is fantastisch, met onder andere Dwayne Johnson en Karen Gillan in de hoofdrol. Vanaf 21 maart is de film Jumanji: Welcome to the Jungle te streamen op Netflix en Videoland.

4. The Ice Road (2021)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 5,6

Bron: Netflix
Deze actiethriller gaat niet over één nacht ijs met Liam Neeson in de hoofdrol. Een vermakelijke film - geen hoogvlieger - maar fijne popcornknaller die je niet al te serieus moet nemen. Vanaf 23 maart is de film The Ice Road te streamen op Netflix.

Lees hier onze filmrecensie van The Ice Road

3. Nightmare Alley (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,1

Bron: Walt Disney Studios Motion Pictures
Deze potentiële Oscarwinnaar en pareltje op het witte doek was misschien wel de meest onderschatte productie van vorig jaar. Toch mag de echte filmliefhebber deze neo-noir psychologische thriller niet missen. De sfeer is waanzinnig met een cast waar je alleen maar van dromen. Zet de magische regisseur Guillermo del Toro samen met Bradley Cooper, Willem Dafoe, Toni Collette en Rooney Mara en het kan alleen maar goed worden. Vanaf 16 maart is de film Nightmare Alley te streamen op Disney+.

Lees hier onze filmrecensie van Nightmare Alley.

2. The Eyes of Tammy Faye (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 6.7

Bron: Searchlight Pictures
Dit kan alleen in Amerika! Deze film mag je niet missen. Een onherkenbare Jessica Chastain als tv-predikant die samen met haar man (Andrew Garfield) beschuldigd worden van grote fraude en overspel. Een waargebeurd verhaal waar geloof, hoop en heel veel geld de hoofdrol spelen. De cast, decors, kleding en make-up zijn een sensatie. Vanaf 23 maart is de film The Eyes of Tammy Faye te streamen op Disney+.

Lees hier onze filmrecensie van The Eyes of Tammy Faye.

1. King Richard (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,5

Bron: Warner Bros
Acteur Will Smith wordt al een hele tijd genoemd als kandidaat voor de Oscar voor beste acteur in een hoofdrol, en dat kan zomaar eens waarheid worden. Een prachtige film over de vader van Venus en Serena, Richard Williams. Hij had één doel: zijn dochters de grootsten in de wereld van tennis te maken. Vanaf 20 maart is de film King Richard te streamen op HBO Max.

Lees hier onze filmrecensie van King Richard.

Lees hier het artikel: nieuw op Netflix in maart 2022.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV