Matthijs gaat door in Concert op donderdag 28 juli te zien op NPO 1

Matthijs gaat door in Concert op donderdag 28 juli te zien op NPO 1
Matthijs en muzikale vrienden op podium in Ziggo Dome

Kijktip :

De afgelopen tv-seizoenen had Matthijs van Nieuwkerk veel succes met zijn nieuwe programma Matthijs gaat door, dat hij na het stoppen van De wereld draait door ontwikkelde. Het succes was zelfs zó groot dat hij samen met muzikale vrienden de Ziggo Dome vulde voor Matthijs gaat door in concert. De concertregistratie zie je donderdag op NPO 1.

Matthijs gaat door in Concert gemist? Kijk het hele concert terug via Gids.tv.

Veel muziek
In Matthijs gaat door is tussen de mooie gesprekken aan tafel door veel ruimte voor muziek, die onder begeleiding van de Sven Hammond Big Band ten gehore wordt gebracht. Dat heeft al vele prachtige optredens opgeleverd en dus besloot Van Nieuwkerk om de hits uit Matthijs gaat door bij elkaar te brengen in één concert.

André van Duin
Van covers tot nieuwe muzikale samenwerkingen en arrangementen die speciaal voor dit concert zijn gemaakt: er komt van alles voorbij. Matthijs leidt het publiek van het ene naar het andere hoogtepunt. Artiesten uit de drie seizoenen van het programma treden op in de liveshow, onder wie André van Duin, Typhoon, Danny Vera, MY BABY en Jan Rot.

Matthijs gaat door in Concert is op donderdag 28 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV