Noorse dramaserie Exit seizoen 2 vanaf donderdag te zien op NPO 3

Noorse dramaserie Exit seizoen 2 vanaf donderdag te zien op NPO 3
Noorse zakenmannen en de impact op gezinnen

Kijktip :

Het tweede seizoen van de Noorse dramaserie Exit gaat donderdag 28 juli van start op NPO 3. In deze serie volgen we vier vrienden die werkzaam zijn in de financiële sector in Oslo. Hun levens lijken perfect, maar dat is slechts schijn.

Exit seizoen 2 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Seks, drank en drugs
Adam, Jeppe, Henrik en William zijn multimiljonairs die aan de top van de Noorse financiële wereld staan. Het viertal geeft bijna al hun geld uit aan seks, drank en drugs. Ze vallen van het ene feestje in het andere en bevinden zich vaak in het gezelschap van prostituees. De vrienden blijven zichzelf en hun werk boven alles en iedereen stellen en dat heeft een flinke impact op hun gezinslevens.

Ontwenningskliniek
Het tweede seizoen start in Mozambique, waar Henrik de schrik van zijn leven krijgt en geconfronteerd wordt met zijn sterfelijkheid. Jeppe komt voor een onaangename verrassing te staan, terwijl William na een verblijf in een ontwenningskliniek tot nieuwe inzichten is gekomen. Adam krijgt informatie doorgespeeld waarmee hij een grote financiële slag kan slaan en jaagt ondertussen Hermine de stuipen op het lijf.

Het tweede seizoen van Exit is vanaf donderdag 28 juli elke week om 23.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Exit terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's