Vrijdag 29 juli in I Want Your Song: Rolf Sanchez

Vrijdag 29 juli in I Want Your Song: Rolf Sanchez
Welk nummer gaat Rolf kiezen?

Kijktip :

In het bijzondere muziekprogramma I Want Your Song zoeken bekende Nederlandse artiesten naar hun volgende grote hit. Om die te vinden, beoordelen ze - met behulp van het publiek - de pitch van een aantal songwriters. De aflevering met Rolf Sanchez is vrijdag 29 juli te zien op SBS6.

I Want Your Song gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Band
Diverse getalenteerde singer-songwriters hopen dat de populairste Nederlandse artiesten van het moment hun pennenvruchten als single willen uitbrengen. Ze pitchen het nummer met behulp van een band voor de artiesten, die vervolgens moeten besluiten welke hun favoriet is. Na onder anderen Miss Montreal, Gerard Joling en Tino Martin is nu Rolf Sanchez aan de beurt.

'Más más más'
Rolf Sanchez is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste zangers van Nederland. Zijn deelname aan Beste Zangers in 2019 werkte als katalysator, maar vervolgens scoorde hij diverse grote hits. Het duet 'Pa olvidarte' met Emma Heesters uit dat muziekprogramma was zijn eerste grote succes en 'Más más más' en 'Ven ven' volgden.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's