Nieuw seizoen De Alleskunner VIPS vanaf 3 september te zien bij SBS6

Nieuw seizoen De Alleskunner VIPS vanaf 3 september te zien bij SBS6
Welke bekende Nederlander overleeft alle spellen?

Nieuws :

Vanaf 3 september kun je bij SBS6 kijken naar een gloednieuw seizoen van De Alleskunner VIPS. De titel verraadt het al, de bekende Nederlanders moeten van alles kunnen. Van spelletjes met wasknijpers tot een potje Jenga. Wie alle spellen weet te overleven, sleept de titel in de wacht.

De Alleskunner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

De winnaar blijft over
Voor dit nieuwe seizoen zijn weer allerlei uitdagingen voor de sterren bedacht. De BN’ers moeten ervoor zorgen dat ze geen laatste worden, want bij elk spel moet de slechtste speler vertrekken. Zo valt er steeds iemand af en blijft uiteindelijk de winnaar over.

Welke sterren doen mee?
Officieel zijn nog niet alle deelnemers die deze keer meedoen aan De Alleskunner VIPS bekendgemaakt. Maar Frans Duijts heeft bijvoorbeeld een foto van zichzelf in de studio van het spelprogramma op social media geplaatst. Ook onder anderen zanger Brace, acteur Niels Gomperts en 'terrortwins' Esmee en Sharon zouden via social media hebben laten doorschemeren dat ze meedoen aan het spel.

Het nieuwe seizoen van De Alleskunner is vanaf 3 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV