Recensie: Bullet Train barst uit zijn voegen van snoeiharde actie en leuke cameo's

Recensie: Bullet Train barst uit zijn voegen van snoeiharde actie en leuke cameo's
Met Brad Pitt, Joey King, Zazie Beetz, Aaron Taylor-Johnson en Brian Tyree Henry

Film :

Vanaf 3 augustus is de film Bullet Train te zien in de Nederlandse bioscopen. De 58-jarige acteur Brad Pitt heeft in een interview aangegeven om in de "laatste fase" van zijn carrière nog een beetje te willen genieten. In deze productie doet hij dat met volle teugen. Lees hier de filmrecensie van Bullet Train.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Ladybug
Het verhaal gaat over Ladybug (Brad Pitt). Deze man is een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet echt gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met zeer dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben...

Actrice Joey King speelt 'The Prince' in de actiefilm 'Bullet Train'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 7,7

Dat Thomas de stoomlocomotief en een flesje water een belangrijke rol in Bullet Train zouden hebben, zagen we met zijn allen niet aankomen. Briljant is het absoluut. De lange reis naar het Japanse Kyoto is lang, maar vooral erg leuk. Een echte popcornknaller van de makers van Deadpool en vooral de invloeden van de "merc with a mouth" zie je zeker terug. De cast is top met naast Brad Pitt erg fijne rollen voor Nocturnal Animals-acteur Aaron Taylor-Johnson als Tangerin en Atlanta-acteur Brian Tyree Henry als Lemon. De actie- en vechtscènes zijn sterk gedaan. Het wraakverhaal vol misverstanden brengt enkele keren wat flauwe momenten, maar weet keer op keer toch te verrassen. Kortom: een feestje in de bioscoop, de meeste mensen gaan blij de zaal verlaten. Vier sterren.

Cast
Naast Brad Pitt (Fury) en Joey King (The Princess) zijn ook Aaron Taylor-Johnson (Nocturnal Animals), Michael Shannon (Knives Out), Sandra Bullock (The Lost City),
Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Zazie Beetz (Joker) en Brian Tyree Henry (Eternals) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door David Leitch (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw).

Vanaf 3 augustus 2022 is de film Bullet Train te zien in de bioscopen. Genre: Actie, Thriller. Tijdsduur: 126 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's