Serierecensie: Keep Breathing is Lost en Expeditie Robinson voor beginners

Serierecensie: Keep Breathing is Lost en Expeditie Robinson voor beginners
Met Scream 6-actrice Melissa Barrera

Kijktip :

Sinds 28 juli staat de serie Keep Breathing op Netflix. Als je één van de weinige Nederlanders bent die de krankzinnige maar ijzersterke serie Yellowjackets (ook overleven na vliegtuigcrash) heeft gezien, weet dat je van goede huize moet komen om die te overtreffen. Lees hier de serierecensie van Keep Breathing.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Van New York naar Inuvik
Als Liv (Melissa Barrera) met haar vliegtuig neerstort te midden van de Canadese wildernis in een groot meer, moet de vlijmscherpe advocate vechten tegen de elementen van de natuur om te overleven. Ver buiten haar comfortzone begint een zware overlevingstocht.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 5,2

Keep Breathing is eigenlijk een soort Cast Away, maar dan zonder Tom Hanks en met de mooie actrice Melissa Barrera in de hoofdrol. Met je ogen dicht weet je eigenlijk al wat je te wachten staat: Liv maakt vuur, Liv zoekt eten, Liv raakt in paniek, Liv heeft een helder idee, Liv is verdwaald in de bossen. Daarbij komen veel flashbacks voorbij over familie, verdriet, verlies, en liefde voorbij. Gelukkig verveelt Keep Breathing eigenlijk nooit, maar echt memorabel wordt het ook allemaal niet. De kans dat deze serie lost raakt in de grote bibliotheek van Netflix is groot. Voor een goede binge-sessie op een regenachtige dag is deze overlevingsdrama best oké, maar verwacht geen grote verrassingen. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Melissa Barrera (In the Heights) en Florencia Lozano (General Hospital) zijn ook Austin Stowell (Whiplash) en Mike Dopud (Charmed) in deze serie te zien. Deze productie is ontwikkelt door Maggie Kiley en Rebecca Rodriguez (Snowpiercer en Dirty John).

Acteur Austin Stowell (Sam) in de serie 'Keep Breathing'

Vanaf 28 juli 2022 is de serie Keep Breathing te zien op Netflix. Genre: Thriller, Avonturen, Drama. Aantal aflevering: 6. Lengte: 35 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's