Documentaire Van de andere kant zie je donderdag in de Pride Week op NPO 3

Documentaire Van de andere kant zie je donderdag in de Pride Week op NPO 3
Tim den Besten over beïnvloeding seksualiteit

Kijktip :

In de documentaire Van de andere kant onderzoekt Tim den Besten of je iemands seksuele voorkeur kan beïnvloeden en scherpt zijn visie op zijn eigen seksualiteit aan. Daarbij gaat hij geen enkele ontmoeting uit de weg. Vanwege de Pride Week op NPO 3 wordt de documentaire herhaalt.

Van de andere kant gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Ideologie
Steeds meer mensen op het Europese continent beschouwen LHBTQIA+ niet als een verzamelnaam voor seksuele voorkeuren, maar als een ideologie die gepropageerd wordt. Dat heeft tot gevolg dat er verspreid door Europa bijzondere bijeenkomsten worden georganiseerd door tegenstanders van niet-heteroseksuele voorkeuren.

Vrij
Tim bezoekt een internationale conferentie waar wetenschappers, therapeuten en zogeheten ex-gays elkaar treffen. Zij zijn voorstander van conversietherapie of 'homogenezing'. Op een middelbare school in Nederland ziet hij juist hoe fluïde en vrij de jonge generatie is op het gebied van gender en seksuele oriëntatie.

De documentaire Van de andere kant is donderdag 31 maart om 21.00 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu Van de andere kant terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's