Vanavond op tv: Slotaflevering Adem In, Adem Uit en Het beste van... Elton John

Vanavond op tv: Slotaflevering Adem In, Adem Uit en Het beste van... Elton John
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 3 augustus

Kijktip :

Elton John behoort tot de wereldtop van de hedendaagse popcultuur en staat vanavond centraal in Het beste van. Bekende artiesten uit Nederland zijn groot fan en vertellen over hem. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor woensdag 3 augustus hieronder.

Deegweek
Ook gaan we weer afscheid nemen van een kandidaat in The Great British Bake Off, deze week is het 'deegweek'. Daarnaast is vanavond de laatste aflevering van het eerste seizoen van Adem in, adem uit te zien op Net5. Hoe loopt het verhaal over de buurvrouwen Kim (gespeeld door Bracha van Doesburgh) en Jolanda (Jelka van Houten) af? Bekijk alle tv-tips hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Special: Het beste van... Elton John

NPO 3
20:20 uur

Onder andere Jamai, Karin Bloemen, Erik de Zwart en Anita Witzier zingen in Het beste van... mee en halen hun herinneringen op aan de onvergetelijke songs. In vogelvlucht gaan we door het oeuvre van Sir Elton John.


Visuele komedie: The Grand Budapest Hotel

Paramount Network
20:30 uur

De komedie The Grand Budapest Hotel beschrijft de avonturen van conciërge Gustave H. Hij is beleefd, intelligent en de gasten zijn dol op hem. Maar zijn rustige leventje wordt op zijn kop gezet wanneer hij een onbetaalbaar schilderij erft van 'vaste gast' Madame D. (Tilda Swinton). Dit tot grote onvrede van haar zoon Dmitri (Adrien Brody), die niet rust voordat hij het schilderij zelf in handen heeft. Met een gevaarlijke achtervolging tot gevolg.

The Great British Bake Off: Deegweek

NPO 1
20:34 uur

Deze week is 'deeg' het thema van de The Great British Bake Off-aflevering. Als eerste maken de bakkers donuts van soezendeeg. Ze moeten twee soorten versierde chouxnuts maken, die perfect gefrituurd zijn. Daarna een lastige Turkse technische opdracht: een grote baklava met filodeeg. Het filodeeg moet volgens een traditionele lamineertechniek gelaagd zijn. Ter afsluiting van deze aflevering maken de bakkers patés en croûte, deze moeten van buiten rijk gedecoreerd worden.

Interview: Elton John - Uncensored

NPO 3
21:09 uur

In zijn optrekje in het zuiden van Frankrijk praat Sir Elton John op openhartige wijze met talkshowhost Graham Norton over zijn leven en zijn carrière. Norton en John praten in Elton John - Uncensored vrijuit over Elton's drugsverslavingen en over hoe het vaderschap zijn leven veranderde. Hij vertelt ook hoe hij uitgroeide van beginnende muzikant achter de piano tot internationale superster.

Misdaadfilm: The Godfather Part III

Canvas
22:10 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

Eigenlijk was regisseur Francis Ford Coppola na twee Godfather-films wel klaar met de maffiafamilie Corleone. Toch verscheen er in 1990: The Godfather Part |||
Eigenlijk was Coppola helemaal niet van plan om een derde Godfather-film te maken. De reden dat het toch zover kwam is niet per se vrolijk.

Slot: Adem In Adem Uit seizoen 1

NET 5
23:07 uur

Vanavond is de slot-aflevering van het eerste seizoen van Adem in, adem uit te zien op Net5. Sven probeert Jo's dementerende moeder om te praten, zodat ze hem bevrijdt uit de slachtschuur. Als Kim een tv-optreden heeft bij dr. Samuel, wordt ze daar geconfronteerd met Adinda - die pijnlijke onthullingen doet over Kims liefdesleven. Cheyenne en Karst treffen Luuk meer dood dan levend aan op een industrieterrein, terwijl Jane ondanks haar schorsing doorgaat met het verzamelen van bewijs voordat Jo verandert in een seriemoordenaar.

Actuele video's

Meer actuele video's