Serierecensie: The Sandman met Tom Sturridge in duister fantasieverhaal met lichte horror

Serierecensie: The Sandman met Tom Sturridge in duister fantasieverhaal met lichte horror
Met Tom Sturridge, Gwendoline Christie en Boyd Holbrook

Film :

Vanaf 5 augustus staat de serie The Sandman op Netflix. Als je gelooft wat je ziet, dan is deze fantasieserie The Sandman een must-see voor de liefhebber. De wereld van dromen en nachtmerries slaat open en er is geen weg meer terug. Lees hier de serierecensie van The Sandman.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Dream the world anew"
Na vele jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

Acteur Tom Sturridge speelt Morpheus / Dream in de serie 'The Sandman'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 8,2

De splinternieuwe serie The Sandman is een adaptatie van de bekende comics gecreëerd door Neil Gaiman en gepubliceerd van het jaar 1989 tot 1996. Wie van duisternis in een sprookjesachtige serie - die overigens grotendeels uit de computer komt - houdt, heeft met deze topserie een uitstekende keuze. De nuchtere Nederlander die deze droomwereld niet begrijpt, kan beter wat anders kiezen. De cast is waanzinnig met de mysterieuze acteur Tom Sturridge als Dream en uitstekende bijrollen voor Charles Dance (Roderick Burgess), Gwendoline Christie (Lucifer) en een toffe schurkenrol voor Boyd Holbrook als The Corinthian. Nogmaals: wie niets heeft met duistere sprookjes, horrorelementen en "andere werelden" moet dit echt overslaan. Voor de liefhebbers is dit een must-see. Vier sterren.

Cast
Naast Tom Sturridge (Velvet Buzzsaw) en Gwendoline Christie (Game of Thrones) zijn ook Boyd Holbrook (Behind the Candelabra) en Vivienne Acheampong (Roald Dahl's The Witches) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Allan Heinberg (The O.C. en Grey's Anatomy).

Vanaf 5 augustus 2022 is de serie The Sandman te zien op Netflix. Genre: Drama, fantasie, horror. Aantal afleveringen: 11. Tijdsduur: 50 minuten per aflevering.

Actuele video's

Meer actuele video's