Streamingrecensie: Spider-Man: No Way Home maakt ook buiten bioscoop indruk

Streamingrecensie: Spider-Man: No Way Home maakt ook buiten bioscoop indruk
Tom Holland in derde Spider-Man film

Film :

Vanaf 11 augustus staat de film Spider-Man: No Way Home op Netflix. De film heeft het uitstekend gedaan in de bioscopen en haalde voor het eerst sinds het uitbreken van het coronavirus weer een miljard dollar op in de zalen. Nu kun je de film eindelijk op Netflix kijken! Lees hier de streamingrecensie van Spider-Man: No Way Home.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Masker
Voor de eerste keer in de filmgeschiedenis valt het masker af van Spider-Man, de vriendelijke en enthousiaste 'superhero next door'. Het wordt steeds moeilijker om zijn normale leven te scheiden van zijn werk als superheld, en als hij de hulp inroept van Doctor Strange wordt het allemaal nóg gevaarlijker...

Bron: Sony Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 8,3

Uiteraard is deze film ultiem geschikt om in de bioscoopzalen te kijken. Het visuele spektakel op het scherm, de glimmende pakken en de vele special effects doet het natuurlijk vele malen beter op het grote scherm dan op het kleinere. Toch houdt deze film heel aardig stand. Het verhaal is goed en weet de eindjes keurig aan elkaar te knopen. De film heeft veel karakters maar in wezen heeft elk karakter een eigen verhaallijn, zelfs de wat uitgebreidere cameo's als die van Doctor Strange. Zo hier en daar kan je wel zien dat de special effects wat vreemd of "gehaast" gemaakt zijn. 4 sterren.

Cast
Naast Tom Holland (Uncharted) en Zendaya (Euphoria) spelen ook Benedict Cumberbatch (Doctor Strange in the Multiverse of Madness), Willem Dafoe (The Northman) en Jamie Foxx (Day Shift) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jon Watts (Spider-Man: Far From Home).

Vanaf 11 augustus 2022 is Spider-Man: No Way Home te kijken op Netflix. Genre: superhelden, actie. Tijdsduur: 148 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's