Recensie: Day Shift is zonnige vampieren-slasher met Jamie Foxx, Dave Franco en Snoop Dogg

Recensie: Day Shift is zonnige vampieren-slasher met Jamie Foxx, Dave Franco en Snoop Dogg
Van de makers John Wick en Skyscraper

Film :

Vanaf 12 augustus is de film Day Shift te zien op Netflix. In de Amerikaanse stad Los Angeles leven vampieren en zwembadschoonmaker Bud Jablonski (Jamie Foxx) is een meester in het opruimen van deze bloedzuigers en addergebroed. Lees hier de filmrecensie van Day Shift.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Some jobs really go for the throat
Een hardwerkende vader Bud genaamd wil alleen maar zorgen voor een goed leven voor zijn 8-jarige dochter, maar zijn baantje als zwembadverschoner in San Fernando Valley is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten, de jacht op en het doden van zeer agressieve vampieren.

Actrice Karla Souza is de Audrey San Fernando in de film 'Day Shift'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 66% | IMDb ★ 6,2

Deze Netflix-film is voor iedereen die snel dikke actie wil en bovendien Snoop Dogg met vette joint cadeau wil krijgen. Met wraakfilms van John Wick maakte stuntman Chad Stahelski zijn regiedebuut en nu is het de beurt aan collega J.J. Perry om dat te doen. De ervaring met stuntwerk zie je echt terug in de soms meesterlijke vechtscènes waarbij koppen rollen. Eng wordt het eigenlijk niet in een productie die vol inzet op een groot publiek. Hoofdrolspeler Jamie Foxx draagt wederom deze film, die nooit ingewikkeld wordt en soms zelfs iets uit de bocht vliegt. Dat alles is de film met een goede bak popcorn grwoon vergeten vergeven, al is een avondje vampieren kijken in True Blood met Eric Northman en Bill Compton van jaren geleden net even wat lekkerder. Drie sterren.

Cast
Naast Jamie Foxx (Baby Driver) en Dave Franco (Warm Bodies) zijn ook Karla Souza (¿Qué culpa tiene el niño?), Snoop Dogg (The Beach Bum), Peter Stormare (John Wick: Chapter 2), Oliver Masucci (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore), Scott Adkins (One Shot), Danielle Kennedy (Ghostbusters: Afterlife), Natasha Liu Bordizzo (Guns Akimbo) en Meagan Good (Shazam!) te zien in deze film. Deze productie is het regiedebuut van J.J. Perry.

Vanaf 12 augustus 2022 is de film Day Shift te zien op Netflix. Genre: Actie, Komedie, Fantasie. Tijdsduur: 113 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's