Recensie: In The Next 365 Days gaan we nog één keer met de hakken de lucht in

Recensie: In The Next 365 Days gaan we nog één keer met de hakken de lucht in
Trilogie gaat eruit met een knal: Massimo, Nacho én Laura doen een trio!

Film :

Vanaf 19 augustus is de film The Next 365 Days te zien op Netflix. Het tweede deel ging eruit met een enorme cliffhanger waarbij Laura zwaargewond op de grond lag na een schietpartij. Deze wonden zijn al snel dicht en vergeten, want Laura wil seks, en het liefst met Massimo en Nacho in één bed! Lees hier de filmrecensie van The Next 365 Days.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Driehoeksverhouding
In dit vervolg op 365 Days en 365 Days: This Day hangt de broeierige relatie van Laura en Massimo aan een zijden draadje. Ze proberen hun vertrouwen in elkaar te herstellen, maar tegelijkertijd probeert een hardnekkige en knappe Nacho hen uit elkaar te drijven.

Acteur Michele Morrone (Massimo Torricelli) in de film 'The Next 365 Days'

Beoordeling van Gids.tv: ★

Entertainment-score: 45% | IMDb ★ 3,0

De wereld gaat praten over de wilde dromen van Laura tegen het einde van de film, die wederom bol staat van de stomende seksscènes en opzwepende erotiek. De brutale Poolse kloon van Fifty Shades of Grey komt tot een einde en dat is misschien maar goed ook. Ook nu weer zien we tenenkrommende dialogen, Engels met een lachwekkend accent, zeer matig acteerwerk en - nu komt het grootste probleem - een verhaal dat zichzelf véél te serieus neemt. Ook de finale is niet bevredigend genoeg om memorabel te zijn. Dat zal dan ook zeker voor teleurgestelde reacties zorgen. Wij hopen van harte dat er ooit een film gemaakt wordt waar erotiek en een vlijmscherp scenario samen gaan. Oja: de locaties zijn wel weer prachtig! Één ster.

Cast
Naast Michelle Morrone (365 dni) en Anna Maria Sieklucka (Na dobre i na zle) is ook Simone Susinna (L'isola dei famosi) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Tomasz Mandes en Barbara Bialowas (Big Love).

Vanaf 19 augustus 2022 is de film The Next 365 Days te zien op Netflix. Genre: Romantiek, Drama. Tijdsduur: 102 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's