Recensie: See How They Run is whodunit die weinig speciaals doet

Recensie: See How They Run is whodunit die weinig speciaals doet
Met Sam Rockwell en Saoirse Ronan

Film :

Vanaf donderdag 15 september draait de nieuwe film See How They Run in de Nederlandse bioscopen. Saoirse Ronan en Sam Rockwell zijn inmiddels grote namen in de showbizz en spelen nu voor het eerst samen. Hoe gaat dat vallen? Lees hier de filmrecensie van See How They Run.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Constable Stalker
Een wanhopige Hollywood-filmproducent wil van een populair toneelstuk een film maken. Wanneer leden van de productie worden vermoord, komen de vermoeide inspecteur Stoppard en rookie Constable Stalker terecht in een raadselachtige 'whodunit'.

Bron: Searchlight Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ n.n.b.

De film See How They Run is een film die in zijn wezen op een film van Wes Anderson lijkt, alleen heeft Anderson niks met deze film te maken. De film heeft een erg leuke cast in huis heeft met namen als Rockwell en Ronan, maar ook jonge talenten als Harris Dickinson en Charlie Cooper. Het scenario is echter allemaal wat basic en vooral de tweede akte is bijna saai, waardoor je voor sommige karakters geen sterke gevoelens hebt. De sfeer is heerlijk en met een misdaadverhaal in het Londen van de jaren '50 kan je bijna niet echt misschieten. Toch blijft het gevoel dat er meer in deze film had gezeten als het allemaal iets beter had gelopen. De finale heeft wel een aantal interessante twists in huis, wat de boel dan wel weer goed afsluit. 3 sterren.

Cast
Naast Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) en Saoirse Ronan (Lady Bird) spelen ook Adrien Brody (The French Dispatch), Ruth Wilson (Saving Mr. Banks) en Shirley Henderson (Okja) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Tom George.

Vanaf 15 september 2022 is See How They Run te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: mysterie, komedie. Tijdsduur: 98 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's