Sparta Rotterdam - Ajax live op tv (Eredivisie)

Sparta Rotterdam - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in derde speelronde

Sport :

Op zondag 21 augustus spelen Ajax en Sparta in de derde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in Het Kasteel in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Sparta - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Alfred Schreuder is goed begonnen aan de competitie met twee overwinningen in twee wedstrijden. Tegen FC Groningen was de overwinning vrij simpel, want de Amsterdammers maakte in de ArenA zes goals, waarvan Steven Bergwijn er drie maakte.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.45 uur op ESPN 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Sparta Rotterdam - Ajax is zondag 21 augustus om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's