Benfica - Dinamo Kiev live op tv (play-off Champions League)

Benfica - Dinamo Kiev live op tv (play-off Champions League)
Wie haalt de groepsfase van het miljoenenbal?

Sport :

Het is tijd voor het moment suprème. Dinsdag (23 augustus) moet het namelijk gebeuren: in de return Benfica - Dinamo Kiev wordt een ticket voor de groepsfase van de Champions League uitgedeeld. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te zien op RTL 7.

Heenduel
De eerste wedstrijd werd gespeeld in de Poolse stad Łódź. Dinamo Kiev is uitgeweken naar deze stad vanwege de oorlog in Oekraïne en de levensgevaarlijke situatie in Kiev, waar veel Russische bombardementen plaatsvonden. Benfica heeft aan het heenduel in ieder geval een goede uitgangspositie overgehouden: er werd met 0-2 gewonnen.

Eerste helft
De zege van Benfica was al in de eerste helft beklonken, want Gilberto Moraes Júnior en Gonçalo Ramos wisten in de 9de en de 37ste minuut het net te vinden namens de Portugezen. Hoewel uitdoelpunten sinds vorig seizoen niet meer dubbel tellen wacht Dinamo Kiev alsnog een hele klus in Lissabon. Kunnen de Oekraïeners voor een stunt zorgen?

De wedstrijd Benfica - Dinamo Kiev is dinsdag 23 augustus om 21.00 uur live te zien op RTL 7. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's